skip to Main Content
Vad du behöver veta innan du börjar
Om du är ny inom Taido och funderar på att börja träna, här är några saker du bör veta:
STF_Arrows_Bullet_02_D
Bekväma kläder

Bär bekväma kläder som låter dig röra dig fritt, som en T-shirt och lösa byxor. Efter ett tag tränar de flesta i en karate- eller taidodräkt, men det är är ingenting du behöver ha från början.

STF_Arrows_Bullet_02_D
Provträna 3 tillfällen

Vi erbjuder alla att gratis prova att träna taido 3 tillfällen för att se om det är rätt för dig. Ta chansen att ställa frågor och observera träningsmiljön.

STF_Arrows_Bullet_02_D
Förstå hur vi tränar

Taido-träning involverar en kombination av fysisk konditionsträning, teknisk träning och övning av former. Var beredd på att arbeta hårt och utmana dig själv, men var också tålmodig med dig själv när du lär dig och gör framsteg.

STF_Arrows_Bullet_02_D
Säkerhet är viktigt

Taido-träning kan vara fysiskt krävande, så det är viktigt att följa säkerhetsriktlinjer och lyssna på din kropp. Om du har några tidigare skador eller hälsoproblem, se till att informera din instruktör innan du börjar träna. Tänk på att ha kortklippta naglar och undvika löshängande smycken.

STF_Arrows_Bullet_02_D
Njut av processen

Taido-träning kan vara utmanande, men det är också en rolig och givande upplevelse. Njut av processen att lära och förbättra dig, och var inte rädd att ställa frågor eller söka vägledning från din instruktör eller medelever.

Genom att följa dessa tips kan du få ut det mesta av din Taido-träning och påbörja din resa mot att bli en skicklig och självsäker Taido-utövare.
Back To Top